Workshop Hoorn

Dagarrangementen Hoorn

ESCAPE GAME LUNCHSPEL HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

CURLING CLINIC HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

WALKING CHRISTMAS DINER HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

IJSHOCKEY CLINIC HOORN!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Kerst- & Winteruitjes Hoorn

(0)

Workshop Hoorn

Een unieke workshop Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van een unieke en originele workshop Hoorn met uw gezelschap!

Een originele workshop Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke workshops in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van verschillende workshops en clinics. Wij laten u daarom tijdens uw workshop Hoorn graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van actieve clinics op het water als zeilen, kiten of surfen tot aan gezellige workshop binnen bij een horecalocatie. Wij maken uw workshop Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw workshop Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Hoorn

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Hoorn

BACK TO THE CARABBEAN!

(0)
Themafeesten Hoorn

GOLDEN DELICIOUS!

(0)