Uitjes in de Spotlight!

Vaaruitjes Hoorn

KANO VAREN HOORN!

(0)
Vaaruitjes Hoorn

RIB VAREN HOORN!

(0)
Vaaruitjes Hoorn

RONDVAART HOORN MET SLOEP!

(0)
Vaaruitjes Hoorn

BARBECUE VAARTOCHT OP ZEILSCHIP!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Quizzen in Hoorn

(0)

Rondvaart Hoorn

Een unieke rondvaart Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van een unieke rondvaart Hoorn met uw gezelschap!

Een originele rondvaart Hoorn beleven samen met uw groep? Wij organiseren vele mogelijke rondvaarten in Hoorn graag! Deze prachtige historische stad kent vele verhalen over de rijke historie uit bijvoorbeeld de gouden eeuw. Wij laten u daarom tijdens een rondvaart Hoorn graag kennis maken met deze stad. Van een prachtige rondvaart met sloep door de oude haven tot een gezellige vaartocht naar Volendam of Enkhuizen. Wij bieden ruime mogelijkheden of vaargebied. En heeft u wensen en voorkeuren? Wij maken uw rondvaart Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw rondvaart Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)