Groepsuitjes Hoorn

Avondarrangementen Hoorn

DE GROTE MUZIEK BINGO QUIZ MET DINER – KERST & WINTER!

(0)
Dagarrangementen Hoorn

MOORDLUNCH MOORD BIJ CAFÉ MOKUM!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Quizzen in Hoorn

(0)

Groepsuitjes Hoorn

Unieke groepsuitjes Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van unieke en originele groepsuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Originele groepsuitjes Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes, familie feesten of vriendenuitjes in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagprogramma’s, avondarrangementen of andere activiteiten. Wij laten u daarom tijdens uw groepsuitjes Hoorn graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Hoorn, op ons prachtige ruige outdoor terrein tot aan unieke dinerspellen bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw groepsuitjes Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw groepsuitjes Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)