Groepsuitje Hoorn

Teambuilding Hoorn

EXPEDITIE ROBINSON HOORN!

(0)
Online Games & Quizzen

ZOMER PUBQUIZ MET LIVE PRESENTATOR!

(0)
Spelprogramma's Hoorn

ESCAPE GAME THUIS EDITIE HOORN!

(0)
Online Games & Quizzen

ONLINE HOU VAN HOLLAND QUIZ MET QUIZMASTER!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Overnachtingen Hoorn

(0)

Groepsuitje Hoorn

Een uniek groepsuitje Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van een uniek en origineel groepsuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een origineel groepsuitje Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsfeesten, familie uitjes of vrijgezellenfeesten in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagprogramma’s, avondarrangementen of andere activiteiten. Wij laten u daarom tijdens uw groepsuitje Hoorn graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Hoorn, op ons prachtige ruige outdoor terrein tot aan unieke dinerspellen bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw groepsuitje Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw groepsuitje Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)