Evenement Hoorn

Kerst- & Winteruitjes

CRAZY WINTER QUIZ!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

CURLING CLINIC HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

TOP 2000 WINTER QUIZ HOORN!

(0)
Avondarrangementen Hoorn

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Quizzen in Hoorn

(0)

Evenement Hoorn

Een uniek evenement Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van een uniek en origineel evenement Hoorn met uw gezelschap!

Een origineel evenement Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke evenementen, bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een evenement met collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw evenement Hoorn graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Hoorn tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw evenement Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw evenement Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)