Vrijgezellenuitjes Hoorn

Teambuilding Hoorn

EXPEDITIE UITJE HOORN!

(0)
Vrijgezellenuitjes Hoorn

CRAZY SUMMER QUIZ!

(0)
Dagarrangementen Hoorn

MOORDLUNCH MOORD BIJ CAFÉ MOKUM!

(0)
Spelprogramma's Hoorn

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Quizzen in Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

Unieke vrijgezellenuitjes Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van unieke en originele vrijgezellenuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Originele vrijgezellenuitjes Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke vrijgezellenfeesten Hoorn graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagprogramma’s, avondarrangementen of andere activiteiten voor een vrijgezellendag. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenuitjes Hoorn graag kennis maken met deze stad. Van activiteiten door het centrum van Hoorn, op ons prachtige ruige outdoor terrein tot aan unieke dinerspellen als de Mannen tegen de Vrouwen bij een horecalocatie. Wij maken uw vrijgezellenuitjes Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke vrijgezellenuitjes Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)