Rondleidingen Hoorn

Avondarrangementen Hoorn

DE GROTE MUZIEK BINGO QUIZ MET DINER – KERST & WINTER!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!

(0)
Dagarrangementen Hoorn

MOORDLUNCH MOORD BIJ CAFÉ MOKUM!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Quizzen in Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

Unieke rondleidingen Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van unieke en originele rondleidingen Hoorn met uw gezelschap!

Originele rondleidingen Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke rondleidingen en bezichtigingen in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad kent vele verhalen over de rijke historie uit bijvoorbeeld de gouden eeuw. Wij laten u daarom tijdens uw rondleidingen Hoorn graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van een rondleiding met een gezellige gids tot aan rond tours per step, fiets, solex of tuk tuk. Ook een rondvaart Hoorn is mogelijk waarbij de schipper u vanaf het water informeert over hetgeen te zien is onderweg. En heeft u wensen en voorkeuren? Wij maken uw rondleidingen Hoorn op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke rondleidingen Hoorn kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Hoorn

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Hoorn

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)