Uitjes in de Spotlight!

Dagarrangementen Hoorn

ESCAPE GAME LUNCHSPEL HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

WALKING CHRISTMAS DINER HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

IJSHOCKEY CLINIC HOORN!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

CURLING CLINIC HOORN!

(0)

categorieën uitjes Hoorn!

Sportieve activiteiten Hoorn

(0)

Workshops Hoorn

(0)

Rondleidingen Hoorn

(0)

Spelprogramma's Hoorn

(0)

Vrijgezellenuitjes Hoorn

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Hoorn

(0)

Teambuilding Hoorn

(0)

Vaaruitjes Hoorn

(0)

Kerst- & Winteruitjes Hoorn

(0)

Evenementenbureau Hoorn

Unieke evenementen Hoorn beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland ‘het Oostereiland’ en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein ‘de Roode steen’ waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt!

Geniet van unieke en originele evenementen bij Evenementenbureau Hoorn met uw gezelschap!

Originele evenementen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes, feesten of andere evenementen in Hoorn graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een evenement met collega’s, familie of vrienden. Wij organiseren daarom vanuit ons evenementenbureau Hoorn vele leuke uitjes en feesten waarbij we u kennis laten maken met de stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Hoorn tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw evenementen Hoorn op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Hoorn!

Themafeesten Hoorn

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Hoorn

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Hoorn

BACK TO THE CARABBEAN!

(0)
Themafeesten Hoorn

GOLDEN DELICIOUS!

(0)