|
|
|
|
|
|
Afdelingsuitje Hoorn

RANKING YOUR COLLEAGUES! -Dinerspel Hoorn!

'Rank' vanavond tijdens uw bedrijfs- of afdelingsuitje Hoorn uw eigen collega's! Onder begeleiding van onze quizmaster komen leuke, spannende en een tikkeltje ondeugende vragen op het videoscherm voorbij. Wie weet de aanwezige personen het beste in te schatten en gaat er met de mooie hoofdprijs vandoor?!

Ontvangst
U en uw gezelschap komen aan op een gezellige horeca locatie in het centrum van Hoorn. Nadat iedereen plaats heeft genomen start de speluitleg en spelen we; Ranking Your Colleagues!

Ranking Your Colleagues! - Speciaal voor uw bedrijf- of afdelingsuitje Hoorn!

Vanavond bent u onderdeel geworden van deze spelshow, en mag u uw eigen collega’s gaan 'ranken'. Hoe schat u ze in? Wat hebben uw collega’s u per ongeluk in het verleden verteld? Of weet u via via net iets meer over één bepaalde collega, waardoor u deze persoon op juiste waarde kunt schatten? Tijdens Ranking Your Colleagues speelt u zowel individueel als in teamverband. Bij ieder deel van de show krijgt u een vraag waarna u uw eigen top 5 gaat samenstellen van uw eigen collega’s. Een voorbeeld vraag? Wie van uw collega’s heeft de grootste blunder begaan? Welke collega heeft de 'dikste' auto? Of wie van uw collega’s is in het weekend het grootste feestbeest? En heeft u een leuke anekdote, vermeld deze er dan graag bij! Ook speelt u tijdens ieder deel van de show een teamronde waarbij u en uw team wederom veel zullen gaan ‘ranken’.

Tijdens het programma zorgt de quizmaster voor een goed verloop van de show en nemen we alle antwoorden gezamenlijk door. De gehele show is interactief en begeleid door de diverse onderdelen op een groot videoscherm. Tussen de rondes door serveert de locatie een heerlijk driegangen diner wat zorgt voor een moment van rust en culinair genieten. De einduitslag van dit gezellige bedrijfs- of afdelingsuitje Hoorn? Een fantastische gezellige avond uit, waarbij u uw eigen collega’s pas echt goed leert kennen!

Mogelijk vanaf 10 personen
Tijdsduur 4 uur
Prijs € 49,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 personen of meer)

Inclusief Professionele begeleiding (Acteur)
Spelmaterialen Ranking Your Colleagues
Interactieve spelshow op groot videoscherm
Prijs voor de winnaar!
Driegangen Diner
Uitbreidings opties Rondvaart of Rondleiding door Hoorn
Borreluurtje!
Lunch of Buffet i.p.v. Driegangen Diner
Drankarrangement


   


Print Friendly and PDFDit arrangement wordt in overleg met u aangepast qua tijden, keuze restaurant en diner. Ook is het mogelijk een spelprogramma los te boeken of uit te breiden met een dagarrangement Hoorn of een themafeest.

Dit arrangement in een andere stad? Amsterdam - Volendam - Haarlem - Alkmaar - Texel - Feestuitjes.nl
Contact

Tel:  0229-757080
Fax:  0229-757080

Zoek binnen uw Budget

Prijs p.p.

Type arrangement 

copyright © 2009 Eenhoorn Evenementen | contact | linkpartners | design by: www.sightdraft.nl